Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

  • Αρχική
  • Blog
  • Στην πράξη, πάντα κοντά στον επισκευαστικό κλάδο!

Στην πράξη, πάντα κοντά στον επισκευαστικό κλάδο!

Για μια ακόμα χρονιά δώσαμε το παρών στην μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στον τομέα after sales αυτοκινήτου AUTOMECHANIΚA FRANKFURT, με διάθεση να είμαστε παρόντες στο κέντρο των εξελίξεων του χώρου της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας.

Φέτος, πάντα με αίσθημα ευθύνης και κοντά στον επισκευαστικό κλάδο, αποφασίσαμε όχι απλά να συμμετέχουμε στην έκθεση, αλλά να βοηθήσουμε και συνεργάτες του κλάδου να μπορέσουν να παρευρεθούν σε αυτην. Ετσι λοιπόν στηρίξαμε με οικονομική χορηγία την επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στη Γερμανία και την AUTOMECΗANICA  FRANKFURT που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην αποστολή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι 18 επιχειρήσεων του Νομού Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φανοποιίας.

1

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και εταιρείες εξοπλισμού, επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, οργάνωσης συνεργείων, γνησίων ανταλλακτικών, φανοποιείων, ειδών αξεσουάρ, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, ελέγχου & βελτίωσης κινητήρων, βαφής - περιποίησης οχημάτων και εξοπλισμού πρατηρίων καυσίμων.

Μετά τη Φρανκφούρτη επισκέφθηκαν, στη Στουτγάρδη, το Motorworld, έναν πρότυπο χώρο συντήρησης, προβολής  και πώλησης  κλασσικών και νέας τεχνολογίας οχημάτων και ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές συντήρησης.

3

Στη διάρκεια της τριήμερης επιχειρηματικής αποστολής στη Γερμανία, πραγματοποιήθηκε  επίσης ολοήμερη επίσκεψη στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Porsche στη Στουτγάρδη, όπου τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρακολούθησαν όλη τη γραμμή παραγωγής της Porche και γνώρισαν τα νέα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται στο κορυφαίο εργοστάσιο αυτοκινήτων.

4

«Ήταν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία για όλους και μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως στον κλάδο του μετά την πώληση αυτοκινήτου» ανέφερε ο κ. Σμυρνάκης, υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

5

Η Γ.Β.Γεωργακόπουλος θα είναι εκεί, στο κέντρο των εξελίξεων του κλάδου, πάντα με διάθεση για προσφορά σε ότι προάγει τον εκσυγχρονισμό.

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ