Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

Η εταιρία μας

Η Γ.Β.Γεωργακόπουλος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, με εξαγωγική δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και την Κύπρο.

Η γκάμα των ανταλλακτικών καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών της ελληνικής αγοράς.  Η εταιρία δραστηριοποιείται και στον κλάδο των αξεσουάρ αυτοκινήτων, καλύπτοντας  όλα τα γούστα των ιδιοκτητών ΙΧ, με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ ελαστικών και ζαντών.

Η Γ.Β.Γεωργακόπουλος διαθέτει κεντρικές εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 14.000 τμ στο Κορωπί Αττικής, καθώς και 2 υποκαταστήματα σε κομβικά σημεία της Αθήνας. Για την κάλυψη της αγοράς της Βορείου Ελλάδος, αλλά και των Βαλκανίων, εγκαινιάζει το 2011 το μεγαλύτερο Διαβαλκανικό Κέντρο Διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων συνολικής έκτασης 5.000 τμ.στην Σίνδο Θεσσαλονίκης

Επίσης, διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας μέσω εμπόρων- συνεργατών. Τα 110 άτομα, που απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας σκοπό έχουν να διεκπεραιώνουν ταχύτατα τις παραγγελίες, προσφέροντας παράλληλα, πολύτιμες και εξειδικευμένες γνώσεις στον πελάτη. Η εταιρία διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ISO 9001-2015 τα τελευταία 15 χρόνια.

Πρόσφατα η Γ.Β.Γεωργακόπουλος επέκτεινε την δραστηριότητα της και στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στη Σερβία ιδρύοντας την εταιρία GBG-LUCAS (www.gbg-lucas.rs). Η εταιρία έχει έδρα στο Βελιγράδι, στην περιοχή Kijevo, και διαθέτει εγκαταστάσεις αποθήκευσης συνολικά πάνω από 4.000 τμ.

Στόχος της Γ.Β.Γεωργακόπουλος  είναι μέσα από το τρίπτυχο ΓΝΩΣΗ- ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ- ΠΟΙΟΤΗΤΑ,να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και να διατηρεί κατά 100% την πληρότητα των ανταλλακτικών της.

Ισολογισμοί Εταιρειών noun Recycle 1748865iso gr

     

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ