Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

Route 66 - Ένα Roadtrip Ζωής!

Αυτό το roadtrip είναι ο βασιλειάς των roartrips στις ΗΠΑ! Πιάσαμε τη Route 66 και την φτάσαμε ως το τέλος! 

 

 

Η route 66 ξεκινάει από το Illinois και καταλήγει στην Πολιτεία της Καλιφόρνια κι αυτό που μένει αξέχαστο είναι οι παλιές, κλασσικές neon ταμπέλες των motels που συναντάς. 

Πάμε να ταξιδέψουμε στην Route 66 παρέα? 

Φεύγουμε από Illinois και πάμε για Misouri, στη διαδρομή συναντάμε το Motel "Wagon Wheel" 

 

 Φεύγουμε από Misouri και πάμε για Kansas. To Rest Heaven Court είναι εκεί και μας περιμένει με free internet :)

 

Απ'το Kansas η οδός 66 μας οδηγεί στην Oklahoma και η ταμπέλα του motel είναι ξεκάθαρη "Δεν είναι το Hilton αλλά κι αυτό κάνει" :) 

 

Φεύγοντας από την Oklahoma οδηγούμε προς το Texas και το Motel που συναντάμε λέγεται...τι άλλο? "Golden Spur" (χρυσό σπυρούνι)! Yeeeeha! 

 

Απ'το Texas ο δρόμος μας οδηγεί στο New Mexico και αυτό το σημείο της Route 66 θεωρείται άκρως επικύνδινο! Οι ντόπιοι συμβουλεύουν πως αν μείνεις από λάστιχο, μη σταματάς, συνέχισε με τη ζάντα μέχρι το πρώτο ασφελές βενζινάδικο ή συνεργείο... Λίγο πριν μπούμε στο New Mexico συναντήσαμε (και με τα 4 λάστιχα σε καλή κατάσταση) το πολύ παλιό Motel Vega.

 

Κι αφού περνάμε το New Mexico πάμε ολοταχώς για Arizona. Κάπου στη μέση της διαδρομής συναντάμε το θρυλικό Motel, GlueWater. 

 

Από την Arizona ταξιδεύουμε για το τέρμα της Route 66 που μας βγάζει στην πολιτεία της Καλιφορνια. Εκεί στεκόμαστε και κοιτάμε από κοντά την, ίσως πιο, γνωστή εικόνα της 66 που κυκλοφορεί: Την ταμπέλα του Motel "Roy's".

 

Και ποιο είναι το τραγούδι που παίζει περισσότερο στο CD player του αυτοκινήτου; Ε ποιο άλλο... 

.be">
.be
 

 

 

 

 

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ