Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

Porsche Mission E - 600 ίπποι & ηλεκτρικό

Η Porsche παρουσιάσε το νέο της μοντέλο: Ηλεκτρικό με ιδιαίτερο εσωτερικό και αεροδυναμική σχεδιάση. Το όνομα αυτού; Mission E

 

 

Με δυναμική σχεδίαση αμαξώματος κι εντυπωσιακές καμπύλες, η Mission διαθέτει τέσσερις πόρτες ενώ ξεχωρίζουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, αλλά και οι προβολείς LED. Kατασκευασμένο από αλουμίνιο, ατσάλι και ανθρακονήματα, η νέα Porsche διατηρεί το βάρος σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. 

Η Porsche χρησιμοποιεί για την Mission E όλη την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει κι έτσι κινείται από δυο ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε άξονα) οι οποίοι συνδυαστικά αποδίδουν 600+ ίππους, με τα πρώτα 100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,5 δλ., ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα έρχονται σε 12 δλ. Η ροπή μεταδίδεται μεμονωμένα σε κάθε τροχό μέσω torque vectoring, ενώ έχει ενσωματωθεί και τετραδιεύθυνση, ώστε η Mission E να είναι ακόμα πιο ευέλικτη. 

Παρά τη μεγάλη ισχύ και τις εξαιρετικές επιδόσεις, η αυτονομία της Mission E αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα. Πρωτοποριακή είναι επίσης και η μέθοδος φόρτισης, την οποία η Porsche ονομάζει turbo charging, μέσω της οποίας οι μπαταρίες φορτίζονται στο 80% με φορτιστή 800V, επιτρέποντας έτσι στη Porsche να καλύπτει περίπου 400 χλμ.

Ιδιαίτερο επίσης είναι και το εσωτερικό της: Τέσσερα ξεχωριστά καθίσμα ενώ ο πίνακας οργάνων - οθόνη LED, απεικονίζει τα 5 παραδοσιακά στρογγυλά όργανα των Porsche.


Δεν την παρουσίαση της Mission E σε βίντεο

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ