Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

Αυτοκίνητα στο Hollywood

Κατά καιρούς, τα αυτοκίνητα κλέβουν την λάμψη (ή έστω μέρος αυτής) από τους αστέρες στις ταινίες του Hollywood. Πότε μια Aston Martin, πότε το Batmobile. 

Ήρθε, λοιπόν η ώρα, ν'αφιερώσουμε στους stars-on-wheels ένα blog :)

BBlOlGd.jpg

 

 

"I, ROBOT" (2004), AUDI RSQ

Το Audi RSQ με τους σφαιρικούς τροχούς, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις ανάποδες πόρτες και το χαμηλό αμάξωμα που αλλάζει χρώματα, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην φουτουριστική ταινία του Will Smith, "I, Robot."

BBlO3wK.jpg

 

"DIE ANOTHER DAY" (2002), ASTON MARTIN V12 VANQUISH

Ο Pierce Brosnan οδηγούσε αυτό το αυτοκίνητο το οποίο διέθετε προσαρμοζόμενο σύστημα καμουφλάζ στην ταινία του Bond "Die Another Day." Διέθετε επίσης, όπως κάθε αυτοκίνητο του Bond που σέβεται τον εαυτό του, πυραύλους κρυμμένους στη μάσκα, καρφιά στα λάστιχα και σύστημα εκτίναξης συνεπιβάτη. 

BBlO65A.jpg

 

"MINORITY REPORT" (2002), LEXUS 2054

Το συγκεκριμένο όχημα κατασκευάστηκε ειδικά για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Spielberg, "Minority Report".  Μπορούσε να επιδιορθώσει μόνο τις βλάβες του και διέθετε ένα πλήρες βιομετρικό σύστημα ασφαλείας με κρυπτογραφημένο DNA.

BBlOdSb.jpg

 

"KNIGHT RIDER" (2000), KITT

Παρόλο που το αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτα στην τηλεοπτική σειρά "Knight Rider" που παίχτηκε από το 1982 μέχρι το 1986, η επιτυχία της σειράς οδήγησε σε μια κινηματογραφική συνέχεια με το ίδιο όνομα που έπαιρνε μέρος πάλι το ίδιο αυτοκίνητο. 

BBlOdSa.jpg

 

"BACK TO THE FUTURE PART II" 1989, DELOREAN

Το ιπτάμενο DeLorean DMC-12 χρησιμοποιήθηκε στην επιτυχημένη συνέχεια του "Back to the Future". Στην ταινία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε έναν πυρηνικό κινητήρα 1,21 gigawatt, πυκνωτή ροής και τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο, το όνειρο κάθε λάτρη της επιστήμης.

BBlObhA.jpg

 

"MEN IN BLACK III" (2012), ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟ

Ο Will Smith χρησιμοποιεί αυτό το φουτουριστικό όχημα στην ταινία "Men in Black III."

BBlOgu9.jpg

 

“BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE” (2016), BATMOBILE

Η εταιρεία Warner Brothers απεκάλυψε το συγκεκριμένο Batmobile από την πολυαναμενόμενη ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice” στην Έκθεση Καταναλωτικών Αγαθών 2015, στις 9 Ιουνίου στο Λας Βέγκας. 

BBlObwm.jpg

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ