Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο μας τηλεοπτικό σποτ.

  • Αρχική
  • Blog
  • Το ταχύτερο rollercoaster της Ευρώπης από την Ferrari

Το ταχύτερο rollercoaster της Ευρώπης από την Ferrari

Η Ferrari ετοιμάζεται να ανοίξει ένα πάρκο περιπέτειας στην Καταλονία της Ισπανίας και υπόσχεται σε όσους θέλουν να κάνουν τη «βόλτα της ζωής τους» με το ψηλότερο και ταχύτερο rollercoaster στην Ευρώπη.

newego_LARGE_t_1101_54845188_type13145.jpg

 

 

Το «vertical accelerator» θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, φτάνοντας από το 0 έως τα 180 χιλιόμετρα την ώρα σε πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα πέφτει από ένα ύψος 112 μέτρων στην αντίθετη πλευρά.

«Η επιτάχυνση θα είναι πιο γρήγορη και από ότι σε ένα μονοθέσιο» δήλωσε ο Μαρκ Τζεν, οδηγός δοκιμών της Ferrari Formula One σε συνεργασία με την Ferrari Land.

«Το πιο εντυπωσιακό θα είναι η δύναμη G στο κάθετο γκάζι. Στα 4,5 G είναι ακόμη περισσότερη από ένα μονοθέσιο».

«Μεταξύ των αξιοθέατων θα είναι να μπορούν να βιώσουν οι επισκέπτες από πρώτο χέρι πως είναι να οδηγεί κανείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Φόρμουλα Ένα. Είναι ένα πάρκο για όλες τις ηλικίες, όπου ακόμη και τα νεότερα μέλη της οικογένειας μπορούν να ανακαλύψουν το θρυλικό πνεύμα της Ferrari» δήλωσε ο Τζεν.

Το πάρκο, το οποίο θα ανοίξει στις 7 Απριλίου του 2017, θα περιλαμβάνει μία πίστα αγώνων, προσομοιωτές της Formula One και δύο πύργους κατακόρυφης πτώσης.

Το νέο θεματικό πάρκο θα έχει επίσης οκτώ αξιοθέατα όπως την Μικρή Ιταλία με αντίγραφο από το Κολοσσαίο της Ρώμης, την Σκάλα του Μιλάνου, την Πλατεία Αγίου Μάρκου στη Βενετία και το Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας. Θα περιλαμβάνει επίσης ιταλικά θεματικά εστιατόρια και ένα κτίριο βασισμένο στο πραγματικό εργοστάσιο του Enzo Ferrari.

Το ParkAventura επιλέχθηκε ως η κατάλληλη τοποθεσία επειδή προσελκύει ήδη τέσσερα εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Στο ίδιο πάρκο υπάρχει ένα συγκρότημα πέντε θεματικών ξενοδοχείων που προσφέρουν συνολικά 2.100 δωμάτια.

source: ethnos.gr

building1building2building3building4building5

2 e bannerespaΕΛΛΗΝΙΚΑ